www.robertkoran.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Respektera din integritet

Vi är engagerade i att stödja relevanta lagar och regler som fastställer tydliga normer för insamling, tillgång, lagring och användning av personuppgifter som vi erhåller som en del av vår affärsverksamhet.

Vår respekt för våra kunders rätt till integritet av deras personuppgifter är avgörande. Vi har policyer och rutiner för att säkerställa att all personlig information, oavsett hur eller var den erhålls hanteras noggrant, säkert och i enlighet med korrelerade sekretessprinciper.

Denna sekretesspolicy anger:

1. Materiell som du borde vara medveten om när det gäller information vi kan samla om dig

2. Våra policyer för hantering av personlig information, och

3. Generellt, vilken typ av information vi har, för vilka ändamål och hur vi samlar in, håller, använder och avslöjar den informationen

Vilken personlig information samlar vi in ​​och lagrar?

Så att vi kan tillhandahålla tjänster till dig, kan vi begära personliga uppgifter som ditt namn, adress, telefonnummer eller e-postadress. Några exempel på var vi kan behöva dessa detaljer är förbeställningar, hemleveranser, kampanjer etc.

Sekretesslag kräver att vi endast samlar in personuppgifter om dig om det är rimligt och praktiskt att göra det.

Vi vidtar alla möjliga åtgärder för att säkerställa att din personliga information skyddas mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk, avslöjande eller ändring. Vi vidtar också åtgärder för att förstöra eller permanent avidentifiera personuppgifter när det inte längre behövs. De typer av åtgärder vi tar varierar med typen av information, och hur det samlas in och lagras.

Vanligtvis har du ingen skyldighet att lämna all information som begärs av oss. Om du väljer att hålla tillbaka efterfrågad information kan vi kanske inte tillhandahålla de varor och tjänster som är beroende av insamlingen av den informationen, särskilt om insamlingen av den informationen krävs enligt lag.

Hur används personlig information?

Den personliga information som vi ber om brukar användas för att tillhandahålla varor eller tjänster till dig. Till exempel, för en kreditkorts transaktion behöver vi ditt kortnummer. Om möjligt försöker vi se till att vår upplysning av information till andra organisationer är på ett sätt som inte personligen identifierar individer.

Tillgång till din personliga information

Vi kommer att ge dig tillgång till någon av dina personuppgifter vi har (utom i de begränsade omständigheterna som erkänns av sekretesslag). Om du behöver tillgång till din personliga information, logga in på ditt konto som registrerar dig hos oss. Om du behöver uppdatera din information (till exempel om du ändrar din adress) gör du ändringar i din "kontoinformation".

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.robertkoran.se