www.robertkoran.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi är engagerade till din fullständiga tillfredsställelse. Återförsäljare eller utbyten är tillåtna, förutsatt att kunden köpt produkten via vår order, callcenter eller hemsida och det är inom 30 dagar från det ursprungliga fakturadatumet.

Innan du returnerar varor, vänligen kontakta oss först för att diskutera de problem du har 90% av tiden vi kan rätta ut problemet, utan att du behöver skicka något tillbaka.

Returpolicy

Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Smutsiga artiklar kommer att returneras till kunden utan utvärdering.

Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom ska alla paket skickas via en spårbar metod, t.ex. US-postleveransbekräftelse, UPS eller Federal Express. Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit.

Alla returvaror ska skickas till leveransadressen vi skickar till dig. När vi mottar varan tillbaka skickar vi ditt begärda utbytesobjekt tillbaka till dig utan att ta ut några extra fraktkostnader.

När vi mottar din retur, var god ta upp till 5 arbetsdagar för att slutföra din retur eller utbyte.

Utbyten

Vi accepterar utbyten för fel storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatumet. Vänligen kontakta oss med ditt Order-ID och en av våra medarbetare hjälper dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, måste du returnera dina artiklar till en återbetalning (enligt returpolicy) och placera en ny Beställ den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för fraktkostnaderna för fraktkostnaderna för att skicka ut de bytte artiklarna till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

Order Avbeställning

Avbeställning av order måste beställas innan beställningen har skickats. Eftersom vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 24-48 timmar efter orderingången, så kan vi inte alltid avbryta en beställning efter det att den har placerats. Hoppas du kan förstå i denna viktiga punkt.Kansellationsförfrågningar efter det att beställningen har skickats behandlas enligt vår Returpolicy.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.robertkoran.se